Qui som

"No hi ha amor més sincer que el que sentim cap al menjar", George Bernard Shaw.

Escalfem a foc lent les ganes d'oferir un producte saborós i sense gluten, quan arrenca el bull hi tirem la destresa i el mestratge de qui tantes hores ha passat entre fogons, deixem reposar l'obra fins que qualli i just quan notem que es comença a espessir hi afegim la "quinta essentia".

L'Amarant és un projecte que neix de la nostra passió per la gastronomia i pel respecte a la salut. El nostre objectiu és demostrar que els productes sense gluten poden ser tan gustosos i nutritius com els elaborats amb ingredients tradicionals. No obstant, encara volem arribar una mica més lluny, i és per això que ens esforcem cada dia perquè les nostres creacions no només arribin a les persones que pateixen intoleràncies, sinó a tot el públic en general.

Aquí trobareu un article amb un breu repàs dels orígens del nostre obrador ''La Llera Llaminera'' aparegut al núm. 56 de la revista La Llera del Ter.